Bonibonlu pasta

Instyle dergisinin geçmiş sayılarından birinde rastladığım bir fikir, çok hoşuma gitti... Hani evde pasta yapıyormusun diye sorsanız, tiramisudan öteye geçmişliğim yok, ama tasarımı beğendim, belki denerim:)

Nasıl yapacaksınız?
1. Yatay ve dikey, yaklaşık kaç bonibon gerektiğini hesaplayın. Pastanızı süslemeden önce
kullanacağınız deseni masanızın üzerinde deneyin.
2. Pastanızın kenarlarını ve ortasını donduğunda sertleşen krem şantiyle sıvayın.
3. Pastanızı servis tabağına aldıktan sonra, nazik bir şekilde üzerini bonibonlarla süslemeye başlayın.

(c)Daha Başka - http://dahabaska.blogspot.com/

1 comments:

Ezgynin dedi ki...

aslinda tiramisu da suslenebilir gibi geldi bana

Takip Edin...

Follow Me on Pinterest

Yazar Kafe

İletişim: dahabaskablog@gmail.com

Takip Ettiklerim