"Bihter Behlül öpüştürme" oyunu

Sonunda bu da oldu, Aşk-ı Memnu dizisi bitti ama sanal dünyada hala devam ediyor anlaşılan. Gazetede okuduğum haberi paylaşmadan edemedim:)


İnternetteki oyun sitelerinde yer alan oyunda yasak aşk yaşayan Behlül ile Bihter'i diğer aile üyelerine görünmeden öpüştürebilirseniz seviye atlıyorsunuz.
Petekoyun adlı oyun sitesinde yer alan "Bihter Behlül öpüştürme" oyununda evin bahçesinde bulunan Bihter ve Behlül karakaterini yanlarında bulunan Matmazel Deniz, Adnan Bey ve Beşir'e görünmeden öpüştürmeye çalıyorusunuz. Eğer yasak öpüşme diğer karakterler tarafından görülürse oyun bitiyor.

Oyunskor isimli sitede yer alan 'Aşk-ı Memnu' oyunu 3 seviyeden oluşuyor. Oyunun 1. seviyesinde Adnan Bey, Bihter'i uyandırmadan öpmek zorunda. Eğer Bihter uyanırsa Adnan Bey'i tırmalayarak kan içinde bırakıyor. Bihter uyandırılmadan öpülürse 2'nci seviyeye geçiliyor. Oynunun ikinci seviyesinde Behlül ve Bihter araba ile giderken öpüşmek zorunda. Ancak karşıdan gelen arabalara çarpmamak gerekiyor. Eğer öpüşmenin dozu kaçırırlarsa trafik kazası yaparak ikisi de ölüyor. Oyunun 3. seviyesinde ise Bihter, Behlül ve Adnan yanyana. Behlül görmeden Adnan ile Bihter'i öpüştürmek gerekiyor. Eğer Behlül onları öpüşürken görürse Adnan Bey ile kavgaya tutuşuyorlar ve her ikisde kanrevan içinde kalıyor.

{Kaynak: Habertürk}

(c)Daha Başka - http://dahabaska.blogspot.com/

1 comments:

A. dedi ki...

hahaha :D 2. resimde Adnan'a nolmuş öyle ya :D Süperrrr.Allah'ım neler yapcaklarını şaşırdı millet akıl ver hepimize millet olarak :)))))))))Paylaşıp gülümsettiğniz hatta kahkaha attırdığnız için teşekkürler :)

Takip Edin...

Follow Me on Pinterest

Yazar Kafe

İletişim: dahabaskablog@gmail.com

Takip Ettiklerim