Twilight: Eclipse


Twilight (Alacakaranlık) serisinin 3.bölümü Eclipse (Tutulma) bugün vizyona giriyor. Genelde cuma günü değişen yeni filmler gibi değil, ABD ile aynı anda bizde de gösterimde. Okuduğuma göre sinemalar bu film için bugunkü seanslarını değiştirebilir, ek salon açabilirlermiş.
Belki vapirlerle ilgili vasat denilebilecek bir filmin bu kadar merakla beklenmesini anlamıyor olabilirsiniz ama itiraf ediyorum ben de ilk ikisini arka arkaya seyredip, hemen ardından 4 kitabı birden okumuş biri olarak geçen seneden beri bu filmi bekliyorum:)

Bu arada, serinin yazarının yeni bir kitabı daha çıkmış: "Bree Tanner'in İkinci Hayatı". Konusu ise Eclipse romanında bahsedilen yeni doğan vampirlerden Bree'nin vampir olduktan sonraki ve Cullenlarla karşılaşana kadar yaşadıkları... Sinekten yağ çıkarmak diye buna denir! Ama Alacakaranlık'la bağlantılı olduğu için okudum yine de:) Çok ince bir kitap iki günlük plaj vaktinde bitti bile... Diğer 4 kitabı okumamış olanlar için peki birşey ifade etmez, sadece seriyi takip edenlere öneririm...



(c)Daha Başka - http://dahabaska.blogspot.com/

0 comments:

Takip Edin...

Follow Me on Pinterest

Yazar Kafe

İletişim: dahabaskablog@gmail.com

Takip Ettiklerim