Geçenlerde bir arkadaşımda deneyip çok beğenmiştim ve ertesi gün ben de yaptım. Yapımı da çok basit. Bir tane yufkayı ikiye bölüyorsunuz, bir yarısına zeytin ezmesi sürüp diğer yarısını üstüne kapatıyorsunuz. Sonra kesip 180 derece fırına atıyorsunuz, kıtır kıvama gelene kadar pişiriyorsunuz. Zeytin ezmesini çok sürmeyin, ilk başta öyle yapmıştım, çok tuzlu oluyor. Bir de üçgen şekline kesince yufkaları tam cips gibi oluyor:)
Yufkadan Zeytinli Cips
Posted by
jewel
|
29 Ocak 2011 Cumartesi
|
Labels:
Yiyelim / İçelim
|
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta Paylaş
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
3 comments:
Harika bir fikir,yağsız,pratik..
Ve çıtır çıtır :)
Ellerine sağlık..
sevgilerimle..
Tam cumartesi akşamına uygun bir fikir :))
TESEKKÜRLER SÜPER BIR FIKIR.
HEMDE SAGLIKLI.BAYILDIM.BERLINDEN SEVGILER
Yorum Gönder