Zayıflamanın Sırrı Çözülmüş

Hergün yeni birşey keşfediyolar ama bu da yeni mi şimdi? Yemekten önce yenen elmanın zayıflamaya yardımcı olabileceği bildirilmiş.

İngiliz bilim adamlarının yaptığı araştırmaya, rejim yapmayan ve sağlıklı üniversite öğrencileri katıldı. Gençlere, 5 hafta boyunca kahvaltıdan 3 saat sonraki öğle yemeğinden 15 dakika önce kabuğu soyulmuş elma, elma kompostosu ya da posalı ya da posasız elma suyu verildi.
Elma yiyenlerin, özellikle elma suyu içenlerden daha az yemek yediği görüldü.
Araştırmaya imza atan bilim adamları, yemekten biraz önce meyve yemenin tokluk seviyesini ve kalori tüketimini etkileyebileceğini belirtti.

Sonuç çok da büyük bir sır değil:) Bütün diyetlerin temeli sık ve az yemek üstüne kurulu, yani mideyi boş bırakmamak, açlık hissi uyandırmamak, metabolizmayı yavaşlatmamak... Tabi bunu yazması kolay, her pazartesi rejime başlayanlara sormalı:)

2 comments:

jewel dedi ki...

sevgili nalan, yorumun yanlışlıkla silindi kusura bakma, ama bu cafe fernandoda gördügün muzlu çikolatalı tost çok fena cidden:) nasıl ki market alışverişini tok karnına yapmak gerekiyorsa bu yemek bloglarına da tokken bakmak lazım, çok kötü örnek oluyorlar!

nalan dedi ki...

ah ah.
bunları lüplettikten sonra kaloriler de keşke kolayca silinebilse :)

Takip Edin...

Follow Me on Pinterest

Yazar Kafe

İletişim: dahabaskablog@gmail.com

Takip Ettiklerim